Лудогорец има проблем, с който спортно-техническото ръководство трябва да се справи. Това заяви анализаторът на Gol.bg Георги Илиев-Майкъла след трудната победа на разградчани с 1:0 над Зрински Мостар в Лига Европа.

Бившият защитник е на мнение, че разградчани не играят отбор и всеки гледа себе си. Той визира най-вече Клаудиу Кешеру, който в пореден мач се отчете с много пропуски.

"Не знам на какво се дължи това. Но не е нормално, защото футболистите имат перфектни условия за работа, взимат високи заплати. Има играчи, но няма колектив", допълни Майкъла.

Според него има възможност звездите на Лудогорец вече да са пренаситени от успехи и това да е в основата на бледото представяне от началото на сезона.

"Липсва агресия, увереност. Победиха Зрински със случаен гол. Въобще не трябва да коментираме тези съперници, трябва да говорим за срещи с Ливърпул, ПСЖ. Босненците трябва да бъдат победени поне с 3:0. Даже и майките на футболистите на Зрински не знаят как се казва този отбор", завърши Майкъла.