Футболните съдии са като митничарите и данъчните и обичат да отвръщат на удара. Това заяви анализаторът на Gol.bg Георги Илиев-Майкъла по повод вчерашната загуба на ЦСКА с 1:2 от Копенхаген в реванш от 3-ия предварителен кръг на Лига Европа.

"Червените" отпаднаха от турнира с общ резултат 2:4 и според бившия им директор бяха сериозно ощетени и в двете срещи, особено вчера. "Домакините поведоха с гол от еднометрова засада. Бяхме порязани, но тези неща се случват, когато съдиите се настройват срещу теб", добави Майкъла, намеквайки, че от "Българска армия" не е трябвало толкова много да коментират представянето на рефера от първата среща.

Илиев похвали играта на ЦСКА в Дания и заяви, че "червените" са имали реален шанс да продължат напред, ако не е бил допуснат втория гол във вратата. "За пореден път се видя, че центъра на защитата е слабото място. Не може да допуснеш такова попадение в малката пеналтерия след корнер. Стойчо Стоилов прави отлични трансфери и е време да намери поне един класен бранител", смята Майкъла.

Той добави, че "армейците" са играли много по-добре на Скандинавския полуостров, отколкото в София. "Ако трябва да разделя представянето вчера – 60 срещу 40 процента за ЦСКА. Сигурен съм, че ако резултатът се беше запазил 1:1, щяхме да вкараме втори гол и да пратим мача в продължения. Там вече няма фаворит и всичко се случва, особено при дузпите", каза още Илиев.

Накрая той заяви, че ЦСКА трябва да се гордее с представянето си в Лига Европа през този сезон.