Левски ще победи Септември с два гола разлика. Това прогнозира анализаторът на Gol.bg Георги Илиев-Майкъла.

Съперниците излизат един срещу друг в неделя от 18.30 часа на "Герена". Бившият защитник е на мнение, че "сините" не трябва да се притесняват от подобни срещи, ако имат големи амбиции. "Това обаче не означава подценяване, защото видяхме как Септември победи с 5:1 Черно море във Варна", предупреди Илиев.

Той каза още, че Левски има далеч по-сериозни главоболия, отколкото предстоящия мач. "Нямат спортен директор, отборът е пълен с чужденци. Новият треньор Славиша Стоянович започна с две късметлийски победи. Ще видим какво ще се случи", добави Майкъла.

Относно дербито на Пловдив Ботев – Локомотив, той прогнозира успех за "канарчетата", но не изключва и равен предвид факта, че "смърфовете" изненадващо надделяха над Лудогорец в Разград. "Ботев разполага с по-класния състав, но треньорът ми направи лошо впечатление".

"Не прави чест на Николай Киров да коментира ръководството пред медиите, още повече в негативен аспект. Къде сте видели подчинени да говорят така за шефовете си, които им плащат заплати? Трябваше да запази мнението за себе си, да не говори публично по този въпрос", завърши Майкъла.

Ботев приема Локомотив на базата в "Коматево" днес от 18.30 часа.