С новия треньор Славиша Стоянович Левски върви в правилна посока. Това заяви анализаторът на Gol.bg Георги Илиев-Майкъла.

Откакто спецът пристигна на "Герена", "сините" са в страхотна серия от 5 поредни победи и неслучайно са лидери в Първа лига. "Дойде нормален човек и нещата в Левски потръгнаха. Успя да нареди играчите, подобри атмосферата в съблекалнята. Отдавна говоря, че в отбора има отлични футболисти, но Делио Роси... Коментирал съм го много", добави Майкъла.

Той обаче изказа едно притеснение относно Левски. "Гледам, че отново се взимат чужденци. Какво става с младите българи? Пак няма да получат шанс. Един Илия Димитров направи страхотен сезон във Втора лига с Локомотив София. В първия кръг донесе победата над Ботев в Пловдив. Препоръчвам му да отиде под наем в Етър Велико Търново. Там ще се развие под ръководството на Красимир Балъков", каза още Илиев.

Бившият защитник се съгласи и с треньора на ЦСКА Нестор Ел Маестро, че "червените" не показват качества във важните мачове. Той визираше равенството 0:0 като гост на Ботев, след което Левски увеличи преднината си на върха на 3 точки. "Футболистите да се замислят. Имаш перфектни условия и всичко зависи от тях. Трябва да печелим подобни срещи, ако имаме големи цели", завърши Майкъла.