В Левски да започнат да назначават свои служители за съдии на мачовете си, за да нямат претенции относно отсъжданията. Това предложение към "сините" отправи анализаторът на Gol.bg Георги Илиев-Майкъла.

Бившият защитник заяви, че е смешно от "Герена" да нападат реферите за срещите с Лудогорец (1:2) и Черно море за Купата, тъй като в отбора сами са виновни за лошите резултати.

"Да избират поне двама служители от клуба за рефери. Така ще си заслужат и заплатите", добави Майкъла, след което заяви, че е крайно време и от ЦСКА да престанат да атакува арбитрите, когато им е изгодно.

"Това го няма и в най-изостаналите страни в Африка – да си определят кой да им ръководи мачовете. Не е професионално и коректно след всяка издънка да се коментират съдиите. Това е конфликт на интереси, тъй като шефове на клубове са и членове на Изпълкома на БФС. От централата трябва да наложат забрана за подобни изказвания! Влияят за следващите мачове, създава се предпоставка за корупция. Абсурдно е", добави Илиев.

Накрая той заяви, че българските рефери вършат чудесна работа и за пореден път призова да бъдат оставени на спокойствие.