Треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро е Фолксваген сравнение с легендата на "червените" Стойчо Младенов. Това заяви анализаторът на Gol.bg Георги Илиев-Майкъла по повод информациите, че настоящият наставник на Кайсар може да се завърне на "Българска армия".

Той определи Младенов като "последен модел Мерцедес" в треньорската професия и заяви, че в тандем с Пламен Марков ще бъдат от страхотна полза за "армейците".

"Стойчо да отговаря за отбора, Марков за клуба. Подобна рокада, съчетана с купуването на емблемата, ще издигнат Гриша Ганчев на ново ниво. Повишението на Марков е шахматен ход. И с тези две неща, плюс Стойчо Стоилов и Велизар Димитров, които да са скаути, Левски и Лудогорец ще бъдат матирани. Това е оптималният вариант в момента за ЦСКА", добави Илиев.

Той прогнозира, че "червените" няма да имат проблеми при днешното си домакинство на Витоша Бистрица в откриващия мач от 15-ия кръг на Първа лига.

"Тези срещи няма какво толкова да коментираме. През този сезон ЦСКА бие слабаците, но не може да се справи с фаворитите. Ел Маестро показа, че не е силен в дербитата. А Стойчо Младенов е човек именно за големите двубои. Неслучайно има 7 поредни победи над Левски", завърши Майкъла.