Стойчо Стоев преобрази Лудогорец за няколко дни. Това заяви анализаторът на Gol.bg Георги Илиев-Майкъла по повод вчерашната победа на разградчани над Левски.

Гостите стигнаха до успех с 2:0 на "Герена", като тотално надиграха Левски, който не създаде почти нищо интересно в предни позиции. Майкъла е на мнение, че "сините" не са играли футбол, а основната им цел е била да рушат играта на съперника.

"И това е правилна тактика. Ако тръгнат да се надиграват, ще паднат с много повече. За всички е ясно, че в момента Лудогорец няма равен в България. Треньорската смяна пък показа, че явно Антони Здравков не е намерил общ език с футболистите. Дойде Стойчо Стоев и отборът веднага се разигра", допълни Майкъла.

Той каза още, че с този успех Лудогорец напрактика си капарира титлата, която, според него, не е подлежала на никакво съмнение още преди началото на сезона.

Вижте класирането в Първа лига!

Илиев похвали ЦСКА за играта през второто полувреме срещу Етър. "Червените" се наложиха с 3:1 във Велико Търново и излязоха еднолично на 2-ро място в класирането. "Спечелих бас с Красимир Балъков, че ще ги бием с два гола разлика. Дължи ми обяд", каза още Майкъла.

Според него равенството между Черно море и Ботев Пловдив (0:0) във Варна е било логично, тъй като с него и двата отбора ги гарантираха позициите в Топ 6 на Първа лига. "Още преди мача прогнозирах равен и познах", завърши Майкъла.