Левски трябва да послужи като пример на ЦСКА. Това заяви анализаторът на Gol.bg Георги Илиев-Майкъла по повод финансовата криза на "Герена".

Той визира треньорското ръководство на "сините" и изпълнителния директор Павел Колев, които доброволно се отказаха от заплатите си, тъй като клубът е на прага на фалит. "Комплименти, така се прави. Това показва отношението. Когато ЦСКА изпадна в същата ситуация, никой не постъпи по този начин. Напротив, започнаха да завеждат дела и да си търсят парите. Много силен ход на хората в Левски, това е пример", заяви Майкъла пред нашата медия.

Той прогнозира и мачовете на двата гранда от 23-ия кръг на efbet Лига. Според него, не е изключено Славия да измъкне равен на "Герена", но все пак определи Левски като фаворит. "ЦСКА не трябва да има проблеми с Царско село. Но е безумие срещата да се играе в Бистрица. Тези мачове са за "Васил Левски". По тази логика, защо не го направиха в Царско село?", попита Илиев.

Според него Лудогорец няма да има проблеми при гостуването си на Арда Кърджали и каза, че треньорът на разградчани Павел Върба се нуждае от време. "Доказан специалист, но това не е гаранция, че ще успее. Говорим за чужденец, трябва да се адаптира, може да не пасне. Има много фактори, но нека му се даде възможност", допълни бившият защитник.  

Според него, най-интересните сблъсъци от кръга са Берое – Локомотив Пловдив и Ботев Пловдив – Черно море. Майкъла прогнозира, че и двата мача ще завършат наравно. За Дунав – Ботев Враца и Витоша – Етър, той заложи на двойки.