Галерия

Треньорът на ЦСКА Стамен Белчев обяви след равенството 2:2 с Левски и отпадането от Купата на България след общ резултат 2:4, че ще поеме изцяло отговорността за краха. "Червените" първо се разминаха с шампионската титла, а днес приключиха участие и в турнира за Купата.

"Страшно съм разочарован, че отпаднахме. Не успяхме да покажем добър футбол. Левски игра с десет човека почти един час, но ние не успяхме да направим нищо. Отдавам го на големия залог", коментира пред Диема Спорт Белчев веднага след реванша. 

"Резултатът от първия мач тежеше. Трябваше да се представим по-добре. Поемам изцяло отговорността. Моето бъдеще ще го реши ръководството", обяви специалистът. 

"Когато няма резултати, някой трябва да поеме отговорност", добави Белчев. 

"Предварителните прогнози около състоянието на Каранга не са добри. Утре ще направи резонанс. Надявам се контузията му да не е тежка. Не може да играем само в защита или само в атака. След мача с Разград, играта на нашия отбор не е добра. Не, че преди това сме играли добре. Когато не спечелиш нищо, сезонът е провален. Нямало е разговори с ръководството за моето бъдеще", каза още разочарованият треньор.