Халфът на Левски Георги Сърмов не започна подготовка със "сините". Той има предложение за нов контракт, но подобно на Антонио Аниете и Роман Прохазка има още 48 часа, за да даде своето окончателно решение.

Полузащитникът вече е напълно здрав, след като лекува контузия тази пролет и ако не подпише договор в чужбина, ще остане на "Герена".

През миналия сезон Сърмов изигра 15 мача и вкара два гола за "сините", като се очаква да бъде основна фигура в тима, ако остане на "Георги Аспарухов".

Бъдещето на Борислав Стойчев в Левски също не е сигурно. Защитникът има договор с Левски до лятото на 2016 година. Той вече получи предложение от спортното ръководство да остане в клуба и през следващия сезон, но за целта трябва да намали доста възнаграждението си.

Както е известно, сините редуцират сериозно бюджета за заплати. От новия сезон таванът ще е 12 хиляди лева. Стойчев все още не е решил дали да остане в Левски при новите условия.

Очаква се бранителят да има нова среща с ръководството, на която той да даде отговор. Засега е ясно, че 28-годишният футболист ще започне подготовка със сините.

Той ще се присъедини към тима със закъснение, тъй като бе с националния отбор през последните дни. Затова треньорският щаб му е дал шест дни почивка. Т

ака юношата на Левски ще започне тренировки на 20 юни. Бившият защитник на Берое ще се качи направо на лагера в Боровец. Там спортният директор на Левски Георги Иванов ще разговаря с него относно условията по договора му.

Стойчев се завърна на „Герена“ преди година със свободен трансфер от Берое. През миналия сезон той бе основен играч при Пепе Мурсия, а след това при Георги Иванов и Стойчо Стоев, като изигра 36 мача във всички турнири.