Бившият национал Героги Сърмов се моли да бъде върнат в Левски, пише "Меридиан мач". Халфът преди година се отказа от нов договор със "сините" и се излакоми да отиде в Румъния за малко повече пари. След това той мина и през Берое, но в момента е без отбор, след като бе освободен от заралии. В последните дни той е звънял на капитана на Левски Веселин Минев, като е помолил опитният играч да се застъпи за него пред спортния директор Георги Иванов.

Сърмов бе привлечен на "Герена" за пръв път от Станимир Стоилов през сезон 2005/06 година. Той стана поредният от списъка на хората, които се провалиха, след като напуснаха "сините" миналото лято. Другите са Антонио Аниете, който вече разтрогна с Нефтчи (Баку) и Божидар Стойчев, който след неуспешен период в Гърция, наскоро бе освободен и от Черно море. Либан Абди пък искаше да остане, но турският му клуб не го пусна.

В момента името на Георги Сърмов като вариант за подсилване на отбора, може да предизвика само усмивки у феновете, а и у Люпко Петрович. На тази позиция "сините" имат предостатъчно опции в лицето на Георги Костадинов, Джереми де Ноойер, Мехди Бурабия, а и братята Цоневи, които все още не са решили дали ще останат на "Герена". Така 30-годишният бургазлия най-вероятно ще трябва да се ориентира в друга посока за продължаване на кариерата си.