Генералният мени­джър на Левски Ан­дрей Желязков комен­тира селекцията на от­бора. Именно за нея той е пряко отговорен на „Герена". След мача с Марибор Люпко Петрович каза, че „сините" имат нужда от още трима нови иг­рачи. Сърбинът уточни, че според него без въпросното трио отбо­рът няма да издържи в дългия път, който ги ча­ка в първенството, ку­пата и Лига Европа.

„На този етап не чакаме нови играчи. Не мо­га да кажа дали селек­цията е приключила. До 7 септември имаме право да привличаме футболист. Никой не би се отказал от добър иг­рач. Ако намерим та­къв, разбира се, че ще го вземем. Продължа­ваме да гледаме и да следим непрекъснато евентуални попълне­ния. На този етап не се очертава да вземем някой. Но не мога да бъда категоричен, за­щото видяхте какво стана с Лукин. Негова­та контузия ни принуди да реагираме бързо и взехме Сандберг. Чо­век никога не знае, какво може да се слу­чи и кой ще се конту­зи", заяви Желязков пред "Меридиан мач".

Думите на Петрович за тримата нови Жужо ко­ментира така: „Люпко явно по този начин це­ли да надъхва допъл­нително играчите. Като казва, че му трябват още, това действа мо­билизиращо на момче­тата, за да го опровер­гаят. Няма да говоря за Абърдийн. Нека си свършим работата с Марибор. От това, което чувам интересът ще бъде голям, а стадио­нът пълен. Надявам се да зарадваме фенове-те", - завърши генерал­ният мениджър на Лев­ски.