Треньорът на Левски Делио Роси реши да даде втори шанс на Франсис Нар и Симон Сандберг. Вчера те бяха върнати в първия отбор и в дните до 15 декември, когато е последния мач на отбора, ще могат да докажат, че заслужат да останат и през пролетта, пише "Тема спорт".
 
Двамата бяха задраскани от италианския специалист в началото на месец септември. Ганайското крило все пак има около минута игра под ръководството на Роси, след като влезе като тактическа смяна при неговия дебют срещу Дунав (2:0).
 
През тази кампания Нар има 6 мача за Левски - 2 Първа лига и 4 в Лига Европа. В срещите от евротурнирите неизменно започваше като титуляр. В края на месец август сините му предложиха да разтрогне договора си или да премине в друг клуб. Той отказа и затова бе изваден от първия отбор.
 
Симон Сандберг няма мач през този сезон. За последно той игра на 18 февруари срещу Пирин, когато получи контузия в коляното.Защитникът е един от най-скъпоплатените в състава, но така и не успя да се аклиматизира.

Бабатунде Адениджи също се бори за мястото си в отбора и преди дни вкара два гола в контролата срещу Локомотив София, спечелена с 3:0.