Легендата на Левски Георги Иванов-Гонзо не би се върнал в клуба на какъвто и да е пост. Това разкри самият той. Бившият таран за последно беше треньор на Черно море. Той е сигурен, че Делио Роси ще преобрази "сините" през пролетта.
 
"Първото нещо, което ме накара да напусна Черно море бяха четирите загуби. Напуснах заради някои футболисти. В Черно море има футболисти, които са свикнали да няма напрежение. Разделих се нормално с всички. Нямам зор да работя на всяка цена", каза Иванов пред Канал 3.
 
"Никой не ме е търсил от Левски. Няма шанс да се върна на "Герена". Даниел Боримиров е отдаден човек и обича децата. Той при всички случаи ще бъде полезен. При Делио Роси Левски също има проблеми в играта. Смятам че всеки, който наблюдава отбора, не е доволен. Но за всяко нещо трябва време и съм убеден, че Роси ще промени отбора след Нова година. Левски е клуб, в който освен победа, не се приема друг резултат."

"Не вярвам на някой да му харесва футболът, който играят "сините" в момента. Хората обичат футбол с повече ситуации и голове. Българите сме такива, че като дойде чужденец, започваме да го гледаме по друг начин. В Левски, като дойде сърбин за треньор - започваме да говорим на сръбски. Трябва треньорите да учат български. Не трябва чужденците да са с приоритет пред българските играчи. Левски не е готов за титлата, защото отборът е в процес на изграждане."
 
"Към Димитър Димитров нямам лоши чувства, няма конфликт между нас. Битката за титлата ще бъде между три коня, като единият, в лицето на Лудогорец, има предимство. Смятам, че напускането ми от Левски и от Черно море е много правилно решение за мен. Люпко Петрович показа как трябва да се работи в Левски. Отборът можеше да стане шампион с него", добави Гонзо.