Треньорът Делио Роси подчерта, че в края на лагера се вижда по-добра игра от страна на футболистите на Левски. "Сините" надиграха местния Гзира Юнайтед с 2:1, като в последните си три контроли, в които се появиха в игра и новите футболисти, българският тим изглеждаше все по-добре на терена както физически, така и тактически.

"Последният мач винаги е труден, защото футболистите мислят за самолета след толкова дълъг престой тук. Освен това, играхме срещу отбор, който е в разгара на шампионата си. Днес стояхме добре физически, успяхме и да използваме някои от новите футболисти, а други не са готови. Вижда се по-добра игра. Опитах нови неща. Всеки отбор трябва да има основна система, но трябва да има и вариации", каза Роси в интервю за Диема спорт.

"Една такава подготовка е в две части - физика и тактика. Искаме да бъдем готови още в първия мач да спечелим три точки", добави той."Паулиньо и Нашименто дойдоха в Левски, за да подсилят състава ни. Още не са в най-добрата си физическа форма, но аз съм сигурен, че ще помогнат на отбора", завърши треньорът на Левски.