Левски - Вадуц, среща-реванш от първия квалификационен кръг на Лига Европа. Двубоят е днес на стадион "Георги Аспарухов" от 18.45 часа и ще се следи пряко в Gol.bg. Първата среща завърши с победно 1:0 за Вадуц.

Последни 10 срещи на Левски: общо 5 победи, 3 равенства и 2 загуби.

Последни 10 срещи на Вадуц: 4 победи, 5 равенства и 1 загуба.

Групата на Левски за мача: Митрев, Полачек, Цветкович, Яблонски, Ейолфсон, Белаид, Горанов, Найденов, Гомес, Мариани, Обертан, Кабрал, Буш, Белмонт, Ст. Иванов, Кабов, Петков, Папазов, Костов, Димитров.

ПРОГНОЗА: Левски е тотален фаворит в мача и всичко друго освен победа за "сините" ще е супер сензация и изненада, като ще доведе до нови катаклизми на "Герена".

Делио Роси помоли за спокойствие след загубата в първата среща, но сега определено футболистите му ще трябва да се постараят повече, за да не лепнат ново срамно петно върху Левски. Роси има кадрови проблеми около състава си.

Титулярите Хали Тиам и Паулиньо са ут, от мача отпадат още Филипе Нашименто и Ривалдиньо. Италианецът обаче е оптимист, че Холмар Ейолфсон може да заеме обичайното си място в защитата на Левски.

Все още не е ясно, кой ще застане на вратата за "сините" дали ще бъде новото попълнение Мартин Полачек или капитанът Божидар Митрев . В първата среща Божката бе на вратата, но той отново не се отличи с кой знае какви намеси и сега като нищо може да седне на пейката.

В защитата Аймен Белаид най-вероятно ще отстъпи мястото си. На върха на атаката най-вероятно отново да застане Буш.

Левски ще се хвърли здраво в атака, като гостите ще разчитат основно на контраатаки. Вадуц изигра изключително правилно първата среща, като заложи на тактическа дисциплина и отборен дух, което донесе успех на отбора. Все пак според нас Левски ще стигне до своето и ще отстрани лихтенщайнския Вадуц.

Резултат: Левски - Вадуц 2:0 

Прогноза на Краси Лаков, Gol.bg