Босът на Славия Венци Стефанов не пропусна да коментира поредния резил на Левски в Европа, дошъл този път срещу непретенциозния Вадуц от футболното джудже Лихтенщайн.

"Левски имаше своите шансове, все пак четирима от футболистите на Вадуц са били преуморени, работили са сервитьори и са имали банкет след първия мач. А при тях банкетите са продължителни. Нито съм знаел, че Левски ще отпадне, нито съм искал да отпадат. Просто когато гроб копаеш - в него падаш, това е стара максима", отсече Стефанов.

"Само те са отбор на народа, само те са вечно прави, сами срещу всички... Срещу кого бяха днес? Видяхте - срещу четирима сервитьори, двама автомонтьори, а другите полуаматьори", продължи босът на Славия.

"Ние им взехме Купата на България след победата на финала, явно ние сме основните виновници, че те са евроидиоти! Всички са им виновни - международното положение, климатичните особености, емигрантите, все някой им е виновен."

"Дано ние победим в реванша с Илвес Тампере в четвъртък. Нека обаче не слагаме тигана преди да хванем рибата", добави Венци пред Блиц. - "Четвъртък вечер ще видим дали ще имаме право да говорим или като тези момчета (б.р. - левскарите) ще бъдем с наведена глава."

"Вярвам, че футболистите ми разбират отговорността, а и имаме треньор, който е знаещ и можещ, така че съм спокоен в това отношение", каза още Стефанов