Сезоните се менят, но проблемите и евроиздънките на Левски явно са вечни. Левски в момента е в миманса, дълбае дъното. Понякога от паденията, като това срещу Вадуц, има по-голяма полза, отколкото от фалшиви успехи. Така трябваше да стане, съдбата си знае работата.

Повече от година медии, фенове и "сини" легенди се оплакват от един проблем - недалновидното и тотално сбъркано управление на сегашните началници и треньори на "Герена", но няма кой да ги чуе. Левски не само няма отбор, бъдещето на Левски е несигурно.

Сега му е времето да бръкнем по-дълбоко и да отчетем, че този отбор на Левски има изключително много недостатъци, да не говорим пък за показване на колективни действия, базирани на някаква ясна идея, цел и последователност.

Срещу анонимниците от Вадуц кристално ясно се видя, че половината от сегашните "сини" ритнитопковци нямат място на "Герена", същото важи и за Делио Роси. Истинските левскари не обичат наемници, те искат да гледат бойци и мъже, готови на всичко за победа. Те искат Левски да върне своята идентичност.

Всъщност агонията в клуба не трябва да се отъждествява с последните няколко слаби мача, сезони или евроиздънки. Тази агония е резултат от един много дълъг процес. Задругата на "Герена" се руши от години. С приказки и голи обещания се видя, че не става. Делата трябва да започнат веднага, иначе Левски ще продължи да се излага в Европа и да няма титла или купа в България.

Краси Лаков, Gol.bg