Делио Роси най-вероятно ще се води треньор на Левски до края на юли, тоест още една седмица. Такова е било желанието на италианеца при преговорите с шефовете на сините, пише "Тема спорт". 

Това със сигурност създава некомфортна ситуация на „Герена". Причината е, че клубът не може да обяви новия наставник. Спас Русев се разбра със словенеца Славиша Стоянович. 

48-годишният специалист ще парафира с Левски за 1+1 сезон. Той трябваше да бъде в София още днес и да започне работа с отбора. Това обаче няма да се случи. 

Все пак се очаква до края на седмицата Славе да се появи на „Герена" и да се запознае с футболистите. Той ще води със себе си двама помощници. В щаба му ще влязат и двама българи. 

Единият ще е бившият главен мениджър и координатор по спортно-техническата дейност Асен Букарев. До ноември миналата година той бе и част от екипа на Делио Роси, така че отлично познава качествата на почти всички в състава. 

След като Буки напусна в края на февруари 2018-а, в тима бяха привлечени само двама нови - словашкият вратар Мартин Полачек и швейцарският халф Давиде Мариани. Другият българин, който ще помага на Стоянович, е Валентин Захариев. Той ще отговаря за подготовката на вратарите.