Треньорът на Левски Славиша Стоянович поздрави играчите за обрата при визитата на Дунав (2:1) в мача от четвъртия кръг на Първа лига. Словенският специалист е доволен от показания характер и концентрацията на футболистите, постигнали втора поредна победа под негово ръководство.

„Трудно стигнахме до победата. Беше тежък мач. И двама отбора се представиха добре. С голяма концентрация в завършващата фаза стигнахме до трите точки. Не сме губили концентрация. Добре реагирахме след гола, с който Дунав поведе. Много важно беше, че изравнихме бързо. Фантастичен удар на Обертан, после хубаво центриране и много важен гол. Успяхме да обърнем резултата и честитя на всички победата", сподели Стоянович след мача.

“Има още много да се работи, трябва да се върнат всички контузени играчи. Представянето ни в защита беше позитивно, не допуснахме много опасности пред вратата ни. Трябва да похвалим бранителите. Кога ще се завърне Иван Горанов? Той първо трябва да си върне игровия ритъм. Чака ни много работа, не съм водил подготовката. Нека да стигнем до паузата през септември и да направим мини подготовка”, завърши словенският специалист.