Треньорът на Левски Славиша Стоянович прие със смесени чувства поредната победа на отбора под негово ръководство. След пет поредни успеха в Първа лига, сините надвиха Радник (Сурдулица) с 1:0 в контролна среща. 

Тя се игра заради паузата в първенството. Единственото попадение отбеляза Паулиньо от дузпа в началото на мача.

"От някои играчи съм доволен, от други не. Някои футболисти, които досега не са играли много получиха повече минути, а други получиха почивка. Беше тежък мач, защото в последните дни имахме по две тренировки на ден", каза Стоянович.

Участие в контролата взеха трима от четиримата нови, които бяха привлечени през последните дни – защитникът от Португалия Нуно Рейш и французинът Луи Нганиони, както и Богдан Вашчук, който дойде малко по-рано. Не игра единствено Луи Виана.

"Новите футболисти се представиха солидно, предвид това, че са с нас от скоро. Надявам се да покажат и повече в следващите мачове", каза за тях треньорът, цитиран от "Дневник".

"Новият бразилец най-вероятно няма да бъде готов за мача с Локомотив Пловдив. Имаме седем дни до тази среща, в която да работим, Ще видим. Не мога да кажа сега дали и останалите трима ще могат да вземат участие".

Левски води в Първа лига, след като има 19 точки от седем мача. Сините имат аванс от 3 т. пред ЦСКА и пет пред шампиона Лудогорец.