Последното попълнение на Левски Луан Виана може да на­прави официалния си дебют за сините в турнира за Купата на България срещу третодиви­зионния Атлетик Куклен, пише "Тема спорт". Дву­боят е планиран за 25 септем­ври от 16:00 часа. 

От тре­ньорския щаб обмислят този вариант с довода, че двубоят няма да бъде от голяма труд­ност и бразилецът ще може да навлезе в българския футбол постепенно, форсирането му в игра не е наложително и зара­ди това Виана тренира су­трин с основната група, а сле­добед се готви индивидуално. Това се налага, защото Луан не е играл официален мач от дълго време и по този начин ще се избегнат контузии.

Съществува и минимална ве­роятност бразилският напада­тел да се включи в игра и в дву­боя срещу Витоша Бистрица от 9-ия кръг на 21 септември. Тогава Левски приема бистричани на стадион "Георги Аспа­рухов" от 20:00 часа, а след то­ва предстоят тежки мачове срещу ЦСКА, Славия и Лудого­рец.

Вчера стана ясно, че двубо­ят срещу Атлетик Куклен ще се състои на стадион "Локомо­тив" в Пловдив. Теренът в градчето с население малко над 6000 души е в много добро състояние, но трибуните няма да могат да осигурят необхо­димата сигурност по време на гостуването на Левски. Със си­гурност много фенове от Со­фия ще пътуват за визитата на третодивизионния тим. 

Съ­ществува вариант също така денят и часа на срещата да претърпят промени. Тя бе пла­нувана за 25 септември от 16:00 часа, но може да бъде преместена в друг ден и за по-късен час, за да се играе на осветление. Така в рамките на няколко дни Левски на два пъ­ти ще гостува на "Лаута".