Треньорът на Левски Славиша Стоянович не беше доволен от представянето на отбора през първото полувреме в мача от първия кръг на турнира за купата на България по футбол срещу третодивизионния Атлетик Куклен. "Сините" спечелиха с 6:0, но поведоха в резултата едва в 41-ата минута, когато юношата Атанас Кабов реализира дебютния си гол за клуба.

"В тази мач добих представа за играчите, които не играят толкова често. През първото полувреме не съм много доволен. Не бих казал, че имаше подценяване, по-скоро действахме лежерно, малко апатично. Имаше малко притеснения заради играта ни в първите 30 минути. Посъбудихме се, след като съперникът направи един пропуск. През второто полувреме играхме доста по-добре".

"Серджиу Буш е в малка криза. Трябва да му помогнем. Днес вкара, което винаги е добре за нападател. Имаме проблем с реализацията. Трябва да работим още много. И Кабов, и Станислав Иванов ми харесаха. Младите работят добре на тренировките. Трябва им време и спокойствие", заяви Стоянович.

Словенският специалист коментира и предстоящия в събота двубой срещу ЦСКА за първенство. Двама отбора са на върха на класирането с равен актив.

"Предстои ни голям тест срещу ЦСКА. В следващите 2-3 дни трябва да се подготвим тактически и технически максимално добре. Това е най-големият мач в България. Дерби. И двата отбора се добри, не можем да кажем кой е фаворит. Необходима е концентрация през всичките 90 минути", заяви Стоянович.