Изпълнителният директор на Левски Красимир Иванов не скри надеждите си неделното столично дерби срещу Славия да се превърне в истински футболен празник. Босът на „сините” призова феновете да подкрепят своите любимци, като напълнят „VIVACOM Арена Георги Аспарухов” за двубоя от 11-ия кръг на Първа лига.

Иванов обясни, че клубът е подготвил серия от изненади за привържениците, чиято подкрепа е нужна с оглед последния път, когато двата тима се изправиха един срещу друг – във финала за Купата на България през миналия сезон. Той вярва, че победата с 1:0 над ЦСКА също ще даде отражение върху посещаемостта.

„Както виждате, вече цяла седмица настроението е приповдигнато. Както в клуба, така и сред нашите привърженици ефектът (от победата срещу ЦСКА) е положителен”, каза Иванов пред Дарик радио.

„Смятам, че от страна на треньорския щаб и играчите мачът срещу Славия по никакъв начин не е подценен. Те се готвят сериозно и съсредоточено за срещата в неделя. Предвид историята и важността на мача за нас, аз се надявам, че привържениците на Левски ще имат възможността вече на собствен терен да покажат, че наистина са 12-ият играч на отбора. Искам да видя „Герена” пълен.”

„За нас оттук нататък всеки мач е важен. Предпоставки за повече публика има, особено като се вземе предвид развоя във финала за Купата на България през миналия сезон (когато Славия грабна трофея с дузпи – б.р.). Определено влизаме с малко „багаж” в тая среща. Затова се надявам феновете да дойдат и да подкрепят отбора.”

„Самият мач срещу ЦСКА беше голям дразнител за играчите. Да, имаше премии от страна на ръководството, но това не е нещо, което ще изненада някого. Говорил съм с г-н Русев, очевидно е доволен в резултата. Ние пък се радваме, че след изгубените точки в Пловдив (при 0:1 срещу Локомотив – б.р.), сега успяхме да вземем важен резултат.”

„Срещу Славия се надявам да няма нито едно свободно място. Ако не се случи, няма да бъде разочарование, но има предпоставки този мач да стане един истински футболен празник. Ние като клуб сме подготвили малко изненади за привържениците. В позиция съм да разкрия, че това видео, което клубът пусна днес, и топките, които се видяха в него, че биват подписвани от играчите, ще се озоват сред феновете на мача в неделя. Ще има и друг тип подобни изненади за тези, които ще дойдат за мача”, каза още Иванов.