Старши треньорът на Левски Славиша Стоянович най-вероятно ще заложи днес в дербито със Славия на палачите на ЦСКА, пише "Меридиан мач". Не се очаква сръбският специалист със словенски паспорт да прави рокади в състава, победил миналата седмица „червените“ в дербито. 

Това значи, че Стоянович отново ще заложи на три крила в стартовата си единайсеторка - Кабрал, Паулиньо и Обертан, като последният ще играе зад нападателя. Очаква се в групата да се завърне капитанът на „сините“ Божидар Митрев, който доскоро лекуваше травма. 

Вратарят обаче отново ще бъде на пейката. В същото време от „Герена“ разкриха, че Славиша Стоянович е напът да вкара един от хората на Делио Роси в черния списък. 

Става дума за португалеца Филипе Нашименто, който беше купен през зимната пауза за 250 000 евро от Динамо Букурещ, след като за това настоява бившият треньор на „сините“. Стоянович не е особено впечатлен от португалеца. 

Много е вероятно, ако Нашименто не вдигне формата си, треньорът да поиска освобождаването му по време на зимната пауза, за да се вземе футболист, който да отговаря на критериите му. 

Припомняме, че „сините“ искат да се разделят и с още един футболист, дошъл в началото на годината от Динамо Букурещ - Ривалдиньо.