Левски затегна пропускателния режим на „Герена" в дните преди мача с Лудогорец по настояване на треньора Славиша Стоянович, пише "Тема Спорт".

Той е въвел железен режим за провеждането на тренировките до мача в Разград. Сърбинът със словенски паспорт е дал разпореждане преди, по време u след заниманията в тунела и пред съблекалнята да не се допуска никой друг освен играчите, треньорския щаб, лекарите и масажистите.

Забраната важи за всички останали служители на клуба. През седмицата бяха закрити и всички тренировки за медии и привърженици. Причината е да не изтече информация относно стартовия състав, както и някои хитринки, които наставникът смята да вкара в употреба в срещу Лудогорец.

Днес следобед ограниченията ще паднат. Сутринта Стоянович ще проведе последната си тактическа тренировка преди мача. На нея той ще коригира детайли по постройката на тима. Ще се наблегне и на статичните положения пред двете врати. След заниманието отборът ще обядва заедно, след което ще се отправи на лагер в Русе.