Левски открива семеен сектор на стадиона си "Георги Аспарухов", съобщи официалната страница на клуба. 

Той ще е готов за домакинството на Ботев Пловдив на 4 ноември и ще се намира на централната трибуна на новия Сектор "А". 

"Секторът се отличава с удобства, които са характерни за домашния уют, специално отношение към гостите и възможности за по-пълноценно изживяване преди и по време на футболните срещи. Изграждането на зоната е съвместна инициатива на VIVACOM и ПФК Левски, целяща да насърчи родители и деца да споделят заедно позитивните емоции на спорта  в една комфортна и сигурна зона."

"Среща с талисмана на Левски, подарък пуканки, специални стикери за спомен и незабравими срещи с легенди на отбора – всичко това ще предоставя на родители и деца уникалният VIVACOM семеен сектор. Децата ще имат възможност да научат някои от знаковите за клуба песни, да премерят сили на модерната PS4 зона с наскоро излязлата FIFA 2019, да покажат своите умения на джага и разбира се, да се насладят на мачовете на своите любимци от най-добрите места на стадиона.

"Билети за семейния сектор ще са в продажба за следващия домакински мач на тима срещу Ботев (Пловдив). Двубоят е на 4 ноември от 15 ч. на стадион "VIVACOM Arena – Георги Аспарухов“, а допълнителна информация за пропуските и достъпа до съоръжението ще бъдат обявени в дните преди срещата", гласи останалата част от съобщението на Левски.