Треньорът на Левски Славиша Стоянович сподели след победата на "сините" с 4:1 над Ботев Пловдив, че предпочита да "преспи" и след това да коментира темата за вратарите в тима.

Въпреки успеха над "канарчетата", 26-кратните шампиони отново показаха колебание на вратата, в лицето на Божидар Митрев, който допусна нелеп гол в края на първото полувреме. В предишни мачове пък другият страж Мартин Полачек също демонстрира солидна доза нестабилност в някои моменти.

"Труден мач срещу добър съперник като Ботев Пловдив. След елиминирането от турнира за Купата на България искахме да покажем, че не сме за подценяване. Трябваше ни убедителна победа и я постигнахме.

Много бяха важни за нас тези три точки. Поздравявам футболистите си за показания от тях характер. Нищо специално не съм казал на състезателите си на почивката. Просто бях максимално директен и прям.

Трябваше да намерим силите в себе си. Имахме ги, показахме го и заслужено спечелихме. Нека преспим, нека премислим, да обсъдя всичко с треньорите на вратарите и ще говорим за проблемите на вратата.

Трудим се да бъдем компактни и стабилни. Стъпка по стъпка това ще се получи още по-добре за нас. Надявам се да победим Черно море", каза Стоянович.