Левски се е разминал с подписа на исландския вратар Йогмундур Кристинсон. Сините са водили преговори със стража през лятото, но 8 крайна сметка до споразумение не се е стигнало.

29-годишният страж, който често е викан в националната селекция, е отишъл в гръцкия елитен Лариса, а на "Герена" акостира Мартин Полачек. В момента Кристинсон е твърд титуляр в тима си, а сините се чудят какво да правят със словашкия вратар с визия на бодигард.

Възможно е през зимата Левски отново да се опита да вземе исландеца. Той е роден на 19 юни 1989 година, висок е 192 сантиметра и тежи 89 килограма. Бил е на терена и в 10-те шампионатни двубоя на Лариса, като в тях е инкасирал 11 попадения.

В 4 от двубоите той е успял да запази мрежата си суха. В кариерата си вратарят е носил и фланелките на холандския Екселсиор, шведския Хамарби, датския Рандерс и исландския фрам. За националния отбор на страната си той е изиграл 15 мача, като 8 14 от тях е бил титуляр. За последно е бил под рамката на 6 октомври 2016 година при победата с 3:2 над Финландия.