Левски загуби с 2:3 срещу Монтана в контрола среща, играна на стадион "Георги Аспарухов" в София.

Левски започна мача с вратар Николай Кръстев, който най-вероятно ще бъде титуляр до края на годината, освен ако не повтори грешките на Божидар Митрев и Мартин Полачек. Пред него играха Луи Нганиони, Ивайло Найденов, Давид Яблонски, Аймен Белаид, Илия Юруков, Филипе Нашименто, Атанас Кабов, Паулиньо, Серджиу Буш и Ривалдиньо.

Монтана поведе в шестата минута с гол на Сергей Георгиев, но Левски обърна резултата до края на полувремето. В 26-та минута Нганиони подаде към Атанас Кабов в наказателното поле и той изпревари излезлия страж на гостите Марин Орлинов за 1:1, а Паулиньо вкара за 2:1. Той получи пас от Буш в 41-та минута и се разписа на празна врата.

Левски можеше да води и с повече преди началото на втората част, но Кабов и Ривалдиньо пропуснаха да се разпишат от чисти положения.

Монтана се възползва от пропуските на "сините" и през втората част не само заигра добре, но и стигна до нов обрат. Атанас Илиев изравни за 2:2 в 52-та минута след грешка на появилия се в игра на полувремето Антони Белмонт, а в 76-та и Борислав Дамянов получи подарък от домакините за третия гол в полза на Монтана.

Луи Нганиони от Левски се контузи след близо час игра и бе заменен принудително, което увеличава проблемите за "сините" на левия бек.