Бившият футболист на Левски Дарко Тасевски сподели, че за негово съжаление в момента вижда по-добър потенциал при ЦСКА. Опитният полузащитник, играл за последно в Тайланд, от няколко дни е със семейството си в България.

"И ЦСКА, и Левски са на приливи и отливи. Единствено, колкото и да ние трудно на левскари и цесекари да признаем, Лудогорец е най-постоянен", коментира 34-годишният Тасевски при гостуването в Диема Спорт.

"Хубаво е, че в момента и Левски, и ЦСКА имат финанси. Сега няма забавяния като преди. Заплати, бонуси, не се плащаше редовно. Левски има хубава база, не е само там проблемът. Радва ме за българския футбол, че ЦСКА налага български играчи – Бодуров, Манолев, Десподов, те помагат и на националния отбор. Такива играчи в Левски не виждам. Тези момчета са млади, но след време ще помагат. С годините ще успят да изнесат отбора, да го понесат. 

"За съжаление, сега виждам по-добър потенциал в ЦСКА. Надявам се, че и в Левски ще има повече българи. На мача с Ботев Враца видях Божидар Митрев на вратата и Горанов, това момче напредна. Третият бе Станислав Костов", добави Тасевски.