Треньорът на Еър Красимир Балъков остана много разочарован от загубата на "виолетовите" от Левски 1:2 на "Герена". Специалистът остана възмутен и от решението на съдията Никола Попов да отмени попадението на Иван Петков в края на мача. Един от героите от САЩ 94' сподели, че ще изкара сезона докрай и после може да напусне България. 

"Момчетата показаха характер и играха добър футбол. Дълго време имахме игрово предимство, но в отделни моменти индивидуалната класа на някои футболисти на Левски си пролича. Не можем да се сравняваме с гигантите в българския футбол, но смятам, че днес играхме по-добре от Левски.

Грешки стават. Буш изигра голяма роля в този мач и не успяхме да се настроим към него. Имаше няколко ситуации, в които се набутваше между нашите линии и допускахме грешки. Нямаше притеснение и показахме, че можем да играем голям футбол срещу големите.

Въпреки че стана 2:1 през второто полувреме, ние искахме и желаехме да вкараме гол. И стигнахме до чист такъв. Казал съм, че този сезон няма да коментирам съдиите. В съблекалнята погледнах тази сцена и видях, че нямаше нарушение.

Ще си изкарам този сезон докрай, сигурно ще изкарам и другия, но след това ще се прибера там, където нещата са по-чисти. Собствениците трябва да се замислят какво правят. Преди да ме хване параноята, ще си замина от България.

Въобще не ме интересува какви зависимости има. Уважавам много Левски. Сигурно нямат вина за това, което се случи, но все пак…Засега в България ме задържа отношението към мен в Етър и футболистите. Нямам оферта от друг български клуб", каза Балъков.