Бившият футболист на Левски и бивш македонски национал Дарко Тасевски заяви, че би желал да завърши футболната си кариера в България.

Полузащитникът записа 144 мача с 23 гола за "сините" в периода 2007-2012 година, а в последните пет сезона игра в тайландското първенство, но в момента е свободен агент.

Той не изключва възможността да премине в български клуб, като признава, че Левски е на сърцето му. "Отскоро съм тук (в България) и не съм имал възможност да говоря с някого по този въпрос. Няма да остана без отбор, имам оферти от Тайланд. Но вече дълго време сме там и искаме да се върнем. Децата вече са по-големи, започват училище. Ако бях сам, бих останал в Тайланд, но сега имам други приоритети. Ще видим, всичко е възможно", коментира 34-годишният Тасевски за предаването "Код Спорт" на ТВ+.

"Бих искал да приключа в България. Честно казано не желая да свърша с футбола в Тайланд, защото там самото виждане към футбола е различно. Няма го състезателният дух, да искаш да побеждаваш, там е много по-спокойно. Бих искал да свърша малко под напрежение", каза още той.