Левски отново има апетити към португалското крило Педро Еуженио, твърдят колегите от "Тема Спорт". Доказалият се у нас бивш футболист на Берое беше силно желан от "сините" и през лятото, но тогава те се разминаха с него. 28-годишният Еуженио предпочете офертата на втородивизионния турски Алтай (Измир), който плати откупващата клауза в договора му със заралии.

Сега обаче Педро е пред раздяла с клуба си, изпитващ финансови затруднения. Вчера португалецът публикува снимка от родината си. Под нея той написа: "Обратно в реалността. По-силен отвсякога. Дон Педро се завърна".

През есента Педро беше съотборник с Иван Иванов, който също ще се раздели с Алтай. Еуженио, който може да бъде използван както като флангови нападател, така и като бек, изигра 13 шампионатни срещи през есента, отбелязвайки един гол.

От Левски вече са влезли в контакт с Педро, като се надяват да не се разминат за втори път с него. "Сините" обаче го искат само като свободен агент. От "Герена" нямат намерение да плащат трансферна сума за правата му и очакват да се раздели с Алтай.

Освен за Берое, у нас Еуженио игра още в Хасково, Черно море и Верея. Преди време той беше желан и от ЦСКА.