Още по темата

 

Бразилското крило на Левски Паулиньо коментира ситуацията в клуба и своята подготовка, която прави със съотборниците си в Кипър.

"Всичко е наред на нашата подготовка. Знаете, че подготовките винаги имат трудни моменти, но работим всеки ден, за да станем по-добри в края на подготовката и да бъдем готови", сподели техничарят пред Дарик радио.

"Сега се чувствам много по-добре. Усещам много голямо доверие от страна на целия клуб. Благодарение на Господ се чувствам много по-добре и нямам проблеми. Тази подготовка е много по-добре дозирана и нямаме проблемите от лятото."

"Разбира се, че Левски ще играе по-добре. Ние очакваме точно това да се случи. Очакваме да се подобряваме. Всеки ден, след всяка тренировка и след всеки мач. Трябва да се подобрим значително от това, което представлявахме в края на миналата година."

"Тренираме и правим възможното, за да изглеждаме така, както искаме. Сега сме в нова година и гледаме напред, за да станем по-добри и да се представим по-силно през тази година."

"Очакваме всичко да бъде изгладено с лиценза и този проблем да го няма. Всички в отбора и клуба се надяваме, че ще е така. За Левски, за футболистите и феновете е много важно да играем в европейските турнири."

"Това, което аз виждам, е на тренировките и Славиша Стоянович е изключително концентриран и фокусиран върху работата си в Левски. Той има договор с клуба и е част от него и демонстрира, че е концентриран върху своята работа. Той си знае кое е по-добро за него и живота му. Тук е и работи много сериозно и концентрирано. Всеки си решава кое е най-добро за него и кое го прави щастлив."

"Смятам, че в клуба има добър колектив, а и сред нас футболистите. Смятам, че сме сплотени и това ще даде плодове на отбора и клуба. Работим за това колективът да става още по-силен и това ще ни направи по-добри като тим", добави Паулиньо.