Левски не успя да спечели първата си проверка в Кипър, след като завърши 1:1 с намиращия се на 14-о място в Русия отбор на Уфа (само три победи в 17 шампионатна мача този сезон).

За "сините" повторен дебют направи вратарят Николай Михайлов. Каращите проби Н'Кололо и Йодегор пък започнаха като титуляри. Първият дори откри резултата.

Славиша Стоянович започна мача с Михайлов на вратата, а пред него в защита заиграха Давид Яблонски, Йодегор, Ивайло Найденов и Луи Нганиони. В халфовата линия започнаха Антони Белмонт, Илия Юруков, Габриел Обертан, Паулиньо и Н'Кололо, а в нападение титуляр бе Серджиу Буш.

Левски откри резултата в 20-та минута, когато Габриел Обертан навърза двама защитници на Уфа пред наказателното поле и бе фаулиран на дъгата. Стоянович позволи на Н'Кололо да бие фаула и той не разочарова с прекрасен шут в близкия ъгъл за 1:0.

Н'Кололо и Йодегор направиха силно първо полувреме, като и двамата пропуснаха по още една ситуация, а крилото почти стигна до голова асистенция след пас на Буш. Двамата напуснаха игра на почивката заедно с голяма част от първия състав, а вторият получи гол в 55-та минута. Вратарят Николай Кръстев фаулира откъснал се срещу него нападател и Уфа вкара от дузпа за 1:1.

Уфа удари греда след гола, а в края на мача Станислав Костов не се възползва от грешка на вратаря на руснаците. Мачът завърши наравно 1:1 и Левски чака следващия си съперник Хенан, срещу който ще се изправи на 25-и януари.

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Flevskiofficial%2Fvideos%2F2008509209186426%2F&show_text=0&width=560" width="560" height="315" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true" allowFullScreen="true"></iframe>