Легендарният треньор на Левски Станимир Стоилов заяви, че някой ден ще се върне на "Герена", но не знае кога това ще се случи.

Мъри даде интервю пред Спортал, в което говори и за скорошните си планове. Той възнамерява да посети клубове от Западна Европа, за да е в час с модерните методи на работа.

Той каза още, че е провел приятелски разговор с новия изпълнителен директор на "сините" Павел Колев и относно Левски добави: "Преди време преговаряхе, но не се разбрахме. Проблемът не беше във финансовите условия. Не знам кога, но ще се върна на "Герена", допълни Мъри.

За бъдещите собственици на 26-кратния шампион на България, Стоилов заяви, че трябва да мине насроченото за 6 март Общо събрание, след което да се види по какъв път ще поеме Левски.

"Знаете ли по какво си личи най-много намерението на собствениците, не само на Левски, говоря като цяло във футбола? По инвестициите в материалната база. Ако един човек придобие апартамент, най-нормалното нещо е да иска да го направи по-приветлив, за да може да се чувства добре. Няма нищо по-нормално да инвестираш в собствения си дом", каза още бившият национален селекционер.

Той не пропусна да каже добри думи и за Павел Колев. "Пожелавам му успех. Нека постигне с Левски всичко, което е планирал. Само, че един човек трудно може сам да се справи. Затова трябва да получава помощ от всички в клуба. Не съм първият, който ще каже, че Колев е подготвен и притежава нужните знания и умения, за да постигне целите си", завърши Мъри.