Наставникът на Левски Георги Дерменджиев изрази мнението си загубата на “сините” с 1:2 от руския Урал. Както е известно, това е трето поражение в третия мач под негово ръководство на кипърска земя.
 
"Допуснахме два гола рамките на шест-седем минути и беше много трудно след това да се пренастроим. Второто полувреме беше по-добро, въпреки че темпото беше по-бавно. Отборът започна да показва характер. Мисля, че има потенциал. За три, четири или пет мача не можем да променим начина на игра на отбора", сподели специалистът.

"Представянето ни през второто полувреме ми дава основание да мисля, че това до известна степен е играта на Левски, като се изчистят някои грешки. Започнахме мача неподготвени - с два гола за седем минути. Когато има конкретен трансфер в двете посоки, тогава ще бъде оповестено и ще знаете. Нека не си говорим кой ще дойде. Когато е твърдо, тогава ще знаете."

"Никога не съм губил оптимизма си. Виждам, че има подобрения. Работим в тази насока и се надявам, че ще подобрим значително играта на Левски. Всяка една загуба влияе на отбора. Никога не съм казвал, че в контролите можем да правим каквото си поискаме. Победата дава самочувствие на играчите и им действа добре. Горе-долу е ясно, кои футболисти ще започнат първенството”, каза още Дерменджиев.