Трансфер на нападателя Станислав Костов отново може да излезе на преден план за Левски. Причината е, че с привличането на Валери Божинов сините ще разполагат с четирима играчи на върха на атаката - в състава са още Серджиу Буш и младокът Илия Димитров.

Интерес към румънеца липсва, а пък Димитров може най-много да бъде преотстъпен. Така че няма да е изненада, ако голмайсторът на сините Костов смени клубната си принадлежност, пише "Тема спорт". Той вече отхвърли няколко оферти от Турция, отказал е и предложение от Кипър. Благоевградчанинът заяви, че няма нищо против да остане на „Герена" до лятото, ако не го поиска по-качествен отбор. През есента той реализира 16 гола в 20 шампионатни мача. 

Левски пък не е в изгодна позиция при преговорите с Галин Иванов. 30-годишният национал ще се раздели със Славия в началото на следващата седмица. Днес той се прибира в София и ще се срещне с изпълнителния директор на сините Павел Колев. 

От футболистите в Първа лига в полезрението на сините са двама от Берое - защитникът Иван Бандаловски и халфът Мартин Райнов. Желан от Левски е и бранителят на Ботев Пловдив Кристиан Димитров. Той обаче засега не желае да сменя екипите по време на зимната пауза.