Край на високите заплати в Левски. „Сините" са готови да предложат най-много 10 000 евро месечно възнаграждение на Валери Божинов.
 
Това ще е таванът за български играч според новите порядки на „Герена", пише „България днес". Ще го получават малцина. Повечето заплати ще са в рамките на 6000-8000 евро. Все пак за Божинов от Левски са готови да направят компромис.
 
Нападателят е близо до завръщане в отбора. Предстоят последни разговори между изпълнителния директор Павел Колев и нападателя около личните му условия. Очаква се Божинов да даде отговора си до няколко дни.
 
Вчера следобед Ботев (Враца) изигра последната си контрола от лагера в Турция. Божинов не бе в стартовия състав на Сашо Ангелов, което още повече засили предположенията, че той всеки момент ще подпише със „сините".
 
Предстои завръщането на Ботев в България. Веднага след него Валери ще се види с Колев и ще стане ясно дали ще облече екипа на Левски за втори път. Нападателят призна, че вече е имал един разговор с новия силен човек на „Герена".
 
„Всичко си остава между мен и Павел Колев. Не мога да кажа какви са шансовете да стане този трансфер", обясни той. Преди това на няколко пъти нападателят обяви желанието си да заиграе със синята фланелка.