Още по темата

 

Треньорът на Левски Георги Дерменджиев коментира контролата с Чукарички (1:1):

"Мисля, че първото полувреме беше много различно от това, което отборът игра до момента. Двамата нови футболисти подобряват играта на Левски. Това, което виждам, ми дава повод за оптимизъм. Има още доста работа за вършене.

Разговарял съм с Павел Колев, но това е разговор между нас. Променя се мотивацията с нови попълнения. Отговорността е различна у всички играчи. Божинов е много адаптивен футболист и имаше много адаптивност между него и другите футболисти", заяви Георги Дерменджиев.

"Райнов също има добра рутина и съм доволен, че се адаптира бързо. Райнов трябваше да разбере моята концепция, а аз исках да видя неговите виждания за играта. Винаги има затормозяване, когато не биеш. Когато се приберем в София, отборът ще бъде освободен психологически. Вярвам в отбора и чакаме първия мач. До началото на първенството всичко ще бъде наред.

Доста пъти разговарях с Кабрал и му дадох да разбере за какво става въпрос. Казах му, че трябва да играе за отбора на 100%. Той се съгласи и ще навакса. Ще направим всичко възможно да има човек на поста централен защитник", завърши специалистът.