Още по темата

 

Ръководството на Левски ще се насочи към привличането на чуждестранен защитник, след като не успява да се разбере с Ботев за правата на Кристиан Димитров.

Сините желаят 21-годишния бранител, но по всичко личи, че няма да успеят да се сдобият с правата му. Вариант пред тях е и Иван Бандаловски от Берое. Към Бандата обаче има интерес и от ЦСКА. Контрактът на бранителя изтича през лятото и той не би трябвало да е толкова скъпа опция за подсилване.

За центъра на ариергарда Левски разполага с Давид Яблански и Нуно Рейш. както и с младоците Деян Иванов и Томислав Папазов. Първите двама се очертават като титуляри през пролетта. въпреки че бяха колебливи по време на спарингите. На всичкото отгоре договорът на Яблонски с клуба изтича с края на първенството и най-вероятно той няма да бъде подновен. Затова и от "Герена" искат да вземат централен защитник.

В началото на следващата седмица ще стане ясно и дали Левски ще подпише с Живко Миланов. З4-годишният десен бек вече е свободен агент, след като прекрати взаимоотношенията си с АПОЕЛ Никозия.

Юношата на "сините" има принципна договорка с изпълнителния директор на Левски Павел Колев за завръщането си на "Герена". Засега обаче Миланов няма да бърза с подпис. Той първо иска всичко в клуба да се изясни - кой ще бъде собственик, кой ще кой ще носи отговорност за представянето на отбора и едва тогава да парафира.

Сините вече се подсилиха с Мартин Райнов и Валери Божинов.