Десният защитник на Левски Живко Миланов не довърши вчерашната тренировка и напусна 20-ина минути преди нейния край. Бранителят почувства болка в областта на десния прасец и след кратък преглед от медицинския щаб на сините бе решено да се прибере в съблекалнята, за да не се рискува здравето му. 

"Почувствах леко неразположение в крака и преценихме по-рано да изляза. Все пак през последната седмица не съм тренирал на 100 процента. Ако треньорът прецени, ще играя в неделя срещу Локо Пловдив", заяви защитникът, цитиран от "Тема спорт".

Добрата новина за треньора Георги Дерменджиев е, че в отбора няма други контузени футболисти. В заключителните дни от лагера в Кипър с оплаквания бяха Жерсон Кабрал и Антони Белмонт, но те взеха участие в контролите срещу Уфа и Чукарички. 

В момента и двамата се готвят на пълни обороти и ще бъдат на разположение за двубоя в неделя на „Герена". Единствените, които вчера тренираха отделно от основната група, бяха юношите на тима Ивайло Найденов, Станислав Иванов и Мартин П. Петков.