Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев остана доста разочарован след загубата с 0:2 от Лудогорец на "Герена". На практика това поражение при всички положения тотално изпарява шансовете на "сините" за титлата.

“Не започнахме добре мача. Тези първи 20 минути допуснахме доста грешки. Приехме отбора на Лудогорец в нашата половина и може би след първия гол отборът доста наруши играта си”.

„Имаше един период в играта, в който отборът седеше добре. Паулиньо и Кабрал трябваше да намерят верните позиции, за да бъдат в комплекс с отбора”.

„Мисля, че доста сериозна отговорност има върху играчите и това, че на всяка цена трябва да се бие психологически ги затормози. Очакванията от пълните трибуни тежат”.

„Това е много голяма отговорност. Благодаря на феновете. През цялото време подкрепяха отбора. Играчите на Левски могат да понесат тази отговорност, но ще трябва време”.

„Ситуацията при Райнов? Няма да коментираме, дали има нарушение или не. Имаше гол. Този гол повлия и върху играта”.

„Не ме изненада агресията и пресата от страна на Лудогорец. Изобщо не ме изненадаха. Имахме някои ситуации, които можеше да изиграем по-точно. За съжаление футболът е игра на голове”.

"Трябваше да играем по-смело в този мач. Разбира се, че феновете имат право да мечтаят и отново им благодаря. Нека на всеки мач да бъде така. Аз не искам те да останат излъгани. Те да идват, а ние да играем. Нека да подкрепят отбора и ние постепенно ще израснем".