Бившият главен скаут на Левски Кирил Вангелов заяви, че бившите треньори Делио Роси и Славиша Стоянович взимали странни решения.

Той заяви, че италианецът е гарантирал, че от Антони Белмонт ще бъдат изкарани милиони. Французинът обаче втори сезон не може да се наложи при "сините" и търпи критики за представянето си. "Казах, че няма характер да е водещ играч в Левски. Но Делио Роси гарантираше, че ще се изкарат много пари от него", категоричен беше Вангелов.

Относно Славиша Стоянович, той заяви, че сърбинът е зачеркнал Филипе Нашименто със странен мотив. "Каза: Това е страхотен футболист, но за Лудогорец. В Левски не може да играе футбола, който аз искам", добави Вангелов.

През зимата Нашименто беше даден под наем на румънския Политехника Яш и до момента е изиграл два мача за отбора, влизайки като резерва. Договорът му с Левски е до лятото на 2020 г.

До края на споразумението на Белмонт също остават 1,5 г. През този сезон 23-годишният футболист има 15 срещи и 1 гол за Левски – при 1:0 над Берое в София.