Президентът на Славия Венцеслав Стефанов даде пресконференция, на която хвърли бомбата, че дълговете на Левски реално са близо 40 000 000 лева. Бизнесменът не пропусна да оплюе и Павел Колев, който в момента е изпълнителен директор на "сините". 

"Славия, за разлика от другите клубове, няма една стотинка задължения! На ЦСКА задълженията бяха над 50 милиона лева! На Левски задълженията са 39 милиона и 825 хиляди лева. Това е точната сума! Обадете се и питайте Павел Колев. Три-четири отбора в българския футбол са чисти в момента. Кои са те ли? Вие разследващи журналисти ли сте или спортни? Направете справка кои са чистите клубове", заяви босът на "белите".

"С Павел Колев имаме "цивилизационни разминавания". Не знам дали това лице е напуснало БФС. Доскоро не беше напуснал. Да не му бият един боц и да се върне! Хората, дето дават парите там, не обичат такива библиографи, дето пишат само фантасмагории. Нека той ви намери Хасан Чинчири, нали ходи по Европа за извисяване на футболните нива, момчетата е интелигентно".

"Желая му здраве, той знаеше моето отношение към него. Години наред се мазнеше около Наско и Илияна, после почна да търси други да им пише биографиите, беше се взел насериозно. Не е мой тип човек, казвам го честно и открито. В БФС има млади и кадърни момчета, които знаят езици и не се надуват толкова много. Той беше втори изпълнителен директор, разхождаше се с едни папки", добави Бат Венци.