Още по темата

 

След като ангажиментите на Николай Михайлов към националния отбор приключат, от ръководството на Левски ще влязат в преговори с играча за подновяване на договора, пише "Тема Спорт".

Споразумението между двете страни изтича през лятото, но в него има опция да бъде продължен с още 2 сезона. Контрактът бе сключен с вече бившите шефове на клуба. Сега новите също ще трябва да го прегледат и да направят предложение към 30-годишния вратар.

Той вече заяви, че се чувства щастлив в родния си клуб и няма нищо против да продължи да играе за него. Николай е чакан на „Герена" във вторник и тогава ще започнат разговорите между двете страни. Той бе титуляр в петъчната евроквалификация срещу Черна гора (1:1), в която получи лека травма на коляното.

Очаква се тя да не му попречи да застане под рамката в утрешното гостуване на Косово.

Освен с Михайлов ръководството на Левски трябва да води разговори и с чужденците Милош Цветкович, Давид Яблонски и Жерсон Кабрал. Техните контракти с клуба също изтичат през лятото. Шансовете двете страни да се договорят за нови са много малки. Към Кабрал има интерес от турски и руски тимове.