Родните мениджъри се опитват да се възползват от новата власт в Левски и не спират да предлагат играчи на "сините".

Един дори се опитва да докара на "Герена" цял отбор. Треньорът Георги Дерменджиев е получил от него сериозен списък с футболисти. Интересното при тях обаче е, че нито един няма записан официален мач от началото на годината. Импресариото обяснил, че причината не е в качествата на играчите, а в това, че били по-буйни глави и не се разбирали с треньорите. Иначе били с отлични качества и можели да вдигнат класата на Левски, като в същото време излязат доста евтино.

На "Герена" обаче са се заели да проверят нещата. Според запознати, "сините" едва ли ще се възползват от тази промоция. Дерменджиев бе категоричен, че няма да вземе нито един футболист, който не е наблюдавал поне веднъж на живо.

А това няма как да се случи с въпросните играчи, тъй като те и в момента гледат срещите на своите отбори от скамейката. Освен това в Левски смятат през лятото да привличат основно български футболисти. Политиката на "сините" започна да се копира и от ЦСКА-София, така че се очаква сериозно наддаване между дата клуба за няколко имена на пазара.