Докато се възстановява от тежка контузия в коляното, централният защитник на Левски Холмар Ейолфсон е намерил интересни странични занимания, които на всичкото отгоре му носят приходи.
 
Сайтът frettabladid.is разкри, че исландският национал "продава видеопоздрави". Те най-често са ползвани за подаръци за рождени дни. Тоест във видеообръщение Холмар поздравя някой човек. 
 
"Ако някой не е сигурен за това какво е добър подарък за рожден ден, то може да си поръча такъв от играч на националния отбор. Холмар Ейолфсон продава видеообръщения чрез сайта Сатео. Страницата предлага възможности за интересни партита, както и такива за покупка на поздрав от известна личност. Цената, срещу която бихте получили такъв от Холмар, е 10 долара", се казва в материала. 
 
В статията се посочва също, че защитникът е изпратил съобщение и на човек, който скоро ще се мести да живее в Исландия. 
 
"Ейолфсон се е справил, проявявайки творческо майсторство, и го е посъветвал да си вземе палто", пишат от сайта frettabladid.is.
 
28-годишният централен защитник има 12 мача за националния тим на викингите. В края на октомври той получи тежка контузия на коляното. Това се случи в двубой срещу Черно море за Купата на България. След това Ейолфсон бе опериран.
 
В момента той се възстановява в родината си. На „Герена" не очакват да се завърне в игра този сезон, но се надяват да бъде готов за тренировки до началото на лятната подготовка.