Агитката на Черно море скочи срещу Живко Миланов. Причината за това станаха грозни жестове, които той отправи към агитката на "моряците" след победата с 1:0 на "Тича".

Издънката му бе хваната от "Варна-Спорт". Сайтът публикува клип. На кадрите се вижда как сините се оправят към съблекалните и се поздравяват за трите точки. В същото време от централната трибуна освиркват и ругаят играчите на Левски. Живко Миланов не им остава длъжен. Капитанът им показва среден пръст и хваща слабините си. Треньорът Георги Дермендижев реагира бързо и се озова до защитника, за да сложи край на грозната закачка.

Сцената не е останала незабелязана и от официалните лица. Делегатът на БФС я е описал в доклада си, пише "Меридиан мач". Миланов го грози сериозна глоба - 3000 лева глоба. Очаква се той да отнесе и допълнителна санкция от Левски, въпреки статута си на капитан. 

Живко е обяснил избухването си с грозните клетви, които е чул по адрес на семейството си. 34-годишният защитник е бил подложен на терор от феновете на моряците на централната трибуна през цялото второ полувреме. 

"Такива неща не бях чувал", обяснил защитникът пред съотборниците си.